top of page
PERSONVERNERKLÆRING OG BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER FOR HOPEOFMERCY.NO

Generelt


Dette dokumentet beskriver hvilke personlige opplysninger som blir lagret om deg på nettstedet hopeofmercy.no og hvordan vi behandler denne informasjonen.

Organisasjonen Hope of Mercy Barmhjertighetens Håp er behandlingsansvarlig for hopeofmercy.no. Du kan kontakte oss på webmaster@hopeofmercy.no. 

Informasjon vi behandler om deg for å levere tjenesten


Når du oppretter en bruker på nettstedet hopeofmercy.no, så vil personlig informasjon slik som fullt navn, passord og epostadresse samles inn og lagres. Enten du oppretter en konto eller om du handler i vår nettbutikk, vil ytterligere personlig informasjon samles inn og lagres. Denne informasjonen inkluderer bl.a. e-post, postadresse o.l.

Hopeofmercy.no kan spore dine handlinger og samle inn annen personlig informasjon slik som preferanser, manøvrering i under-sider osv.

Alle innlogginger og all handel gjennom nettstedet logges og lagres.

Kommentarer du poster i våre kommentarfelter på newlifealesund.no vil lagres på nettstedet. Denne informasjonen vil være åpent tilgjengelig for andre brukere av nettstedet. Det anbefales derfor at du ikke legger inn personlig eller sensitiv informasjon på disse sidene.

All informasjon over lagres for å levere tjenestene på hopeofmercy.no til deg.

 

(Personvernforordningen artikkel 6 B - GDPR) De første tre avsnittene er informasjon som du må oppgi for å kunne bruke tjenesten. Fjerde avsnitt er tjenester det er frivillig å benytte seg av og har ingen påvirkning på dine muligheter til å benytte andre tjenester på hopeofmercy.no. Vi beholder informasjonen så lenge brukeren din er aktiv. Dersom du ikke har logget inn på tre år vil brukeren din bli slettet.

Informasjon vi behandler om deg for markedsføring og forbedring av tjenesten for å bedre forstå hvordan siden vår brukes og kunne gjøre forbedringer basert på dette kan vi bruke analyseverktøyet Google Analytics eller utføre analysen(e) manuelt. Vi anonymiserer IP-adressene. Det er mulig å blokkere informasjonskapsler fra Google Analytics gjennom nettleseren eller med utvidelser til nettleseren. Blokkering av analysefunksjonene våre reduserer ikke kvaliteten på tjenesten du får levert. Siden informasjonen anonymiseres er det ikke snakk om lagring i mer enn den tiden det tar å anonymisere og aggregere opplysningene.

Vi bruker også epostadressen din til å sende deg fire nyhetsbrev i året fra vår menighet- og misjon. Vi tar forbehold om at flere e-poster kan bli sendt. Du kan når som helst be om å ikke få tilsendt denne typen eposter fra oss. Dersom du ber om å ikke få tilsendt epost (f.eks. gjennom å klikke på avmeldingslenken som er i hver e-post) så vil vi lagre adressen din på en liste over adresser som ikke ønsker markedsføringseposter. Du blir slettet fra denne listen dersom du avslutter kontoen din, eller hvis du ber oss om det. Hvis du oppretter en ny konto på hopeofmercy.no vil du kunne få e-poster igjen frem til du eventuelt melder deg av.

Analyse og markedsføring er en berettiget interesse vi har (Personvernforordingen 6 F - GDPR).

Utlevering til andre


Hopeofmercy.no utleverer ikke din informasjon til andre, med følgende unntak:

- Informasjon som er markert som offentlig tilgjengelig informasjon eller informasjon som du selv legger ut på åpne sider, f.eks. gjennom blogg-, kommentarer eller foruminnlegg.

- For alle innloggingskontoer / brukere så må det oppgis en kontaktperson. Fullt navn på kontaktpersonen vil ligge åpent tilgjengelig der brukeren publiserer blogg-, kommentarer eller foruminnlegg.

- Informasjon som er nødvendig for å gjennomføre en handel eller en transaksjon vil oppgis og/eller sendes videre til den man handler med.

- Dersom vi etter dom eller pålegg fra kompetent myndighet blir pålagt å utlevere informasjon. I så fall vil vi informere deg om dette, med mindre lov eller pålegg hindrer oss i å gi deg denne informasjonen.

Overføring til land utenfor EU/EØS


Vi bruker Mailchimp for å sende ut nyhetsbrev / oppdateringsbrev. Mailchimp er et amerikansk selskap som holder til i USA. Mailchimp er sertifisert etter Privacy Shield og vi har signert individuelle databehandleravtaler med Mailchimp som ivaretar dine rettigheter.

Dine rettigheter


Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener vi gjør noe som er i strid med loven. Vi håper du tar kontakt med oss først så vi kan forsøke å rette opp i feilen.

Du har rett til å få rettet opplysningene vi har lagret om deg, dette kan du til en hver tid gjøre selv gjennom å redigere profilen din.

Du har rett til innsyn i opplysningene vi har lagret om deg, dette kan du gjøre gjennom nettleseren for de fleste opplysningene. Dersom du ønsker innsyn i alle opplysningene (inkludert f.eks. tilgangslogger) må du sende et brev til oss på adressen:

 

Hopeofmercy.no
c/o New Life Ålesund Bibel og Misjonssenter
Postboks 9114 Blindheim
6023 Ålesund 

hvor du ber om dette og legger ved en kopi av legitimasjonen din og oppgir adressen du ønsker å få opplysningene tilsendt på.

Du har rett til å protestere på vår behandling av dine personopplysninger når vi gjør dette basert på en berettiget interesse. På hopeofmercy.no kan du gjøre dette gjennom å blokkere informasjonskapsler og melde deg av nyhetsbrev / oppdateringsbrev fra oss. Dette kan du gjøre bl.a. ved å kontakte oss på telefon eller e-post som vist her: hopeofmercy.no/kontakt. 

bottom of page