top of page

Nyhetsbrev - Sommer 2021

Arbeidet i Ukraina sommeren 2021. Her gis det full gass - ta en titt her!


SOMMERLEIRER I UGLA

Første sommerleir ble avviklet i en landsby/distrikt som heter Ugla. 60 barn fra fattige landsbyer var samlet til en etterlengtet pause fra sult og vanskeligheter. Her er det personal som tar vare på dem. Innkvartering skjer på den lokale skolen , og fasilitetene er helt på plass. Program for dagen er som på leirer vi kjenner i Norge. Frokost, morgenstund med kort undervisning. Lek og aktiviteter. Middag, utflukter, oppdagelsesturer m.m.. Dagen avsluttes med kveldsmat og leirbål. Det kan ikke bli bedre.


Ugla planelegger storleirer 15-25 Juli, hvor over 120 barn + personal samles på en stor leirplass hvor en hall/telt er satt opp. Dette er årets store prosjekt. Har selv vært der mange ganger – og det er en opplevelse og se hvordan barn og unge får livsglede og nye impulser.


Bilder fra flere aktiviteter i regi av Hope of Mercy - Barmhjertighetens Håp TAKK TIL ALLE SOM HAR VÆRT MED Å BIDRA TIL

AT DETTE OGSÅ I ÅR KUNNE GJENNOMFØRES.SOMMERLEIRER I MYKOLAY

Stor sommerleir i Byen startet opp 5. Juli og holder på 10 dager. Vi fikk oversendt bildene fra forbredelsene til denne storleiren, hvor personal har opplæring og planlegger aktiviteter og program for leiren. Dyktige medarbeidere på alle ledd gjør at det blir en stor opplevelse for barn og voksne.


SOMMERLEIRENE I VELICE-LUTSKI OG URSGOROTH Forberedelser til sommerCamp i Velice-Lutski og Ursgoroth er i full gang, å starter opp i slutten av Juli og August. Dette er også Sommercamp for barn og ungdommer. Vi har også lagt inn Sommercamp for ungdomsledere senere på høsten, nos som også må settes på agendaen, da disse ungdomslederne som selv mange kommer fra fattige kår, gjør en stor jobb, og får en oppmuntring og selv få oppleve å bli satt pris påMATUTDELING/NØDHJELP

Klart for matutdeling

Stor matmange gjør at vi har måtte jobber ekstra med utdeling av mat, servere lunch / middag til fattige. De kirker og landsbyer vi samarbeider med melder om stor pågang av fattige som søker til matstasjonene. Her får de mat, får med seg nødvendig nødhjelp hjem til familien.


PROSJEKT OPPUSSING

Ved siden av alt dette er teamet som jobber med å hjelpe familier med oppusing av bad/kjøkken i full gang. Mange lever med lite eller inngen tilgang til vann eller sanitær anlegg som vi i Norge har, og med storfamilier på 6-8 barn/besteforeldre og tanter og onkler som bor ilag, er situasjonen vanskelig. Vi gjør det vi klarer for de middler vi kan bidra med.

SEIER FOR MANGE I UKRAINA - TAKK FOR DIN HJELP!

Comentarios


bottom of page